Home Mit?
Amit kínálunk

Cégünk sokszínű megoldási csomagokat kínál, melyekkel erősítheti piaci pozícióját:

  • Piaci háttérelemzések: Segít a fogyasztói / vásárlói célcsoport meghatározásában, illetve potenciális ügyfelek felderítésében új termék esetén.

  • Ügyfél elégedettségi kutatások: Megvizsgáljuk, hogy ügyfelei, fogyasztói mennyire elégedettek az Ön termékével, szolgálatásával.
  • Sales támogató prezentációk: A sales prezentációkkal segítjük és megkönnyítjük az értékesítők munkáját, mely segítségével könnyebben meggyőzhetik az ügyfeleiket.

  • Kutatási outsource: Az Ön válláról vesszük le a kutatással járó terheket, teljes körű, minőségi kutatásokat, prezentációkat biztosítva. Az egyszerű jelentésektől kezdve, a sales tevékenység támogatásán át, az éves üzleti tervezés kutatási adatokkal való támogatásáig sok szolgáltatási lehetőséget nyújtunk Önnek.

  • Üzlet- és termékfejlesztési kutatások: Az innováció kockázatos oldalát próbáljuk csökkenteni, és a hatékonyságát elősegíteni kutatási módszereinkkel.

  • Belső elégedettségi és szociometriai kutatások: A szervezetének belső működését vizsgáljuk meg, mely elemek milyen mértékben járulnak hozzá a vállalati célokhoz, illetve, hogy milyen módon lehet megteremteni a hatékony munkavégzés feltételeit és motivációit.

  • Reklámhatékonysági kutatások: Az Ön reklámkampányának hatékonyságát vizsgáljuk, például, hogy mennyire érte el a kívánt célcsoportot, hogyan viszonyultak a fogyasztók az adott termékhez, milyen tényezők okozták a kampány sikerességét /sikertelenségét.

  • Mystery Shopping: Olyan megfigyeléses módszer, mely során az "álcázott" kutató felkeresi az adott intézményt, ahol átlagos fogyasztót alakítanak.

 

 

Elérhetőségeink

Címünk
Dembinszky u. 48.
Budapest
1071
Telefon
+36-30-583-3348
Fax +36-1-700-1748

Email

info@mediaq.hu

Elemzés

Naprakész információkkal segítünk a piac aktuális folyamataival kapcsolatban. Összegyűjtjük, megvásároljuk a releváns információkat és adatokat, üzleti tervezésben és döntésben azonnal használható formába öntjük az így létrejött tudást.

Fejlesztés

Piaci és fogyasztói információkkal segítünk az új termék vagy szolgáltatás fejlesztésében, illetve a meglévő termékek pontosabb piaci adaptálásában, vagy átdolgozásában. A fejlesztés során a fogyasztók bevonása ma már elkerülhetetlen, a siker eléréshez és piaci előny eléréséhez a konkurensekkel szemben.

Tesztelés

Kész termékek szolgáltatások minőségét, fogyasztói percepcióját vizsgáljuk. Egy vállalat akkor és csak akkro képes versenyezni egy piacon, ha pontosan érzi a fogyasztók minden rezdülését. Ebben tudunk megoldásainkkal segíteni.