Home Rólunk Adatvédelmi elveink
Adatvédelmi elveink

A MédiaQ Kft. mindent törvényben rögzített kötelezettséget megtesz felhasználói személyes adatainak védelméért. A MédiaQ Kft. nem felelős azoknak az oldalaknak az adatkezeléséért, melyekről, illetve melyekre link mutat a MédiaQ Kft. honlapjára, valamint honlapjáról.

A weboldal látogatásakor bizonyos esetekben automatikusan (azaz nem regisztráció útján) rögzítünk olyan technikai információkat, melyek nem azonosíthatóak, mint például a látogató által használt böngésző és operációs rendszer típusa, vagy a weboldal címe, ahonnan a mi oldalunkra érkezett.

A weboldal a regisztrált felhasználók számára a publikus oldalak mellett védett oldalakat biztosít, a közvetlen információáramlás biztosítása érdekében. A regisztrált felhasználók, az oldal eléréséhez külön regisztrációs kódot, illetve jelszót kapnak.

A weblapon a regisztrált felhasználók adatainak kezelése a felhasználók önkéntes, tájékozott, és határozott hozzájárulása alapján történik.

A regisztrált felhasználó által kötelezően megadott adatok esetében az adatok kezelésének célja a felhasználó jogosultságának, illetve annak terjedelmének azonosítása, valamint a kutatásban való részvétel, és az ehhez kapcsolódó értesítések kiküldésének lehetősége.

Minden olyan esetben, amikor a honlap használatához személyes adatokat kérünk látogatóinktól, a szükséges tájékoztató szöveg elolvasása és értelmezése után szabadon dönthetnek arról, megadják-e a kért információkat. Ugyanakkor bizonyos szolgáltatások igénybe vételéhez személyes adatokat kell megadni, ha valaki nem adja meg személyes adatait, előfordulhat, hogy nem tudja az adott szolgáltatást igénybe venni.